Смертельне ДТП у Харкові: київському копу призначили заставу 80 тисяч

Смертельне ДТП у Харкові: київському копу призначили заставу 80 тисяч

Укрінформ
Щойно Червонозаводський суд в Харкові підтримав клопотання прокуратури і обрав підозрюваному в здійсненні ДТП по вул. Дерев'янка запобіжний захід - утримання під вартою з альтернативою застави в сумі 80 тис. грн.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Червонозаводський суд підтримав клопотання прокуратури і обрав підозрюваному в здійсненні ДТП по вул. Дерев'янка, що в Шевченківському районі міста, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", - зазначила Дубовик.

За її словами, в той же час, суд залишив підозрюваному можливість вийти під заставу в 80 тис. грн.

Читайте також: Нічна стрілянина в центрі Харкова: двоє постраждалих

Як повідомляв раніше Укрінформ, близько 08:00 4 вересня в Харкові в результаті зіткнення автомобіля ВМW, що рухався на великій швидкості, з електроопорою, загинула дівчина - пасажирка іномарки. Ще один пасажир - в лікарні з тяжкими травмами. За кермом авто знаходився 23-річний співробітник Управління патрульної поліції м.Києва. Встановлено, що він був в нетверезому стані (0,67 проміле алкоголю).

Прокуратура почала розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть (ч. 2 ст. 286 КК України). Максимальна санкція статті передбачає 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-