У ZIKу обурюються обшуками, мовляв Димінський заходив лише раз

У ZIKу обурюються обшуками, мовляв Димінський заходив лише раз

Укрінформ
Як рейдерське захоплення розцінює обшуки в офісах інформагентства та телеканалу ZIK у Львові його керівництво.

Про це заявив на стрічці агентства генеральний директор медіа-холдингу ZIK Ігор Туркевич, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це вже виходить за межі й інакше, як рейдерським захопленням, названо бути не може. Робота телестудії та інформаційного агентства частково заблокована. У діях правоохоронців відсутня будь-яка логіка. Це просто політичне замовлення Авакова і Ко. Я не здивуюся, якщо наші глядачі завтра увімкнуть ZIK і нічого не побачать, мовляв, у зв’язку із ДТП мовлення каналу призупинено», – зазначив Туркевич.

За його словами, причиною обшуків є нібито слідчі дії у рамках справи про смертельну ДТП за участі автомобіля, який належить інвестору ZIK Петру Димінському, та яка сталася 18 серпня поблизу Львова.

Як зазначає ZIK, Димінський був у приміщенні інформагентства лише один раз – вісім років тому під час урочистого відкриття прес-центру ІА ZIK.

Читайте також: Смертельне ДТП: у Львові обшукують офіс Димінського

 У ZIKу додають, що обшуки відбулися не тільки в офісах інвестора, а й на старій базі футбольного клубу «Карпати», де зараз тренуються діти і де Димінський був три роки тому.

Водночас у телефонній розмові з кореспондентом Укрінформу керівник департаменту комунікацій Нацполіції України Ярослав Тракало сказав, що обшуки можуть тривати кілька днів і лише після їх завершення громадськість ознайомлять із результатами.

А радник міністра МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook  написав, що метою обшуків є пошук зразків ДНК Димінського, щоб порівняти їх із ДНК, яку знайдено в його авто. За словами радника міністра внутрішніх справ, з кожним днем слідчі Нацполіції збирають все більше фактів і доказів, що можуть призвести до зміни процесуального статусу Димінського, який поки що визначається як «свідок».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-