Доба в АТО: бойовики били з БМП та кулеметів по Старогнатівці

Доба в АТО: бойовики били з БМП та кулеметів по Старогнатівці

Укрінформ
Наприкінці минулої доби незаконні збройні формування продовжили обстріли позицій українських військових на Донецькому та Приморському напрямках. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу АТО.

"Так, із 18 години і до опівночі бойовики тричі відкривали вогонь із гранатометів у районі Лебединського, двічі – біля Водяного. Кілька разів з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів ворог бив по наших позиціях на підступах до Старогнатівки. А факти відкриття вогню зі стрілецької зброї зафіксовані біля Гнутового та Широкиного", - йдеться у повідомленні. 

На Донецькому напрямку найбільш неспокійно наприкінці доби було в районі Зайцевого. Тут за вечір і ніч бойовики 5 разів обстрілювали опорні пункти ЗСУ зі стрілецької зброї. А під вогонь із великокаліберних кулеметів потрапили сили АТО на околицях Авдіївки та на Шахті Бутівка. 

На Луганському напрямку зберігалася тиша.

Читайте також: АТО: бойовики 11 разів порушили "тишу", били з гранатометів і кулеметів

Загалом від початку доби російсько-окупаційні угруповання 32 рази відкривали вогонь по позиціях української армії. З них 20 обстрілів характеризуються як неприцільні. За минулу добу противник не застосовував міномети та інше важке озброєння. Втрат серед українських військових немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-