У Маріуполі запустили нову насосну станцію

У Маріуполі запустили нову насосну станцію

Укрінформ
У Приморському районі міста Маріуполь запустили нову підвищувальну насосну станцію, вартість проекту становить 2, 918 млн грн.

Про це повідомили у Маріупольській міській раді.

"У Маріуполі реалізовано проект з "Реконструкції системи водопостачання Приморського району з встановленням підвищувальної насосної станції по вул. Флотській". Зведено будівлю насосної станції та підключено її до системи сигналізації... Вартість проекту становить 2 мільйона 918 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що тут встановлено три насоси – робочий, дублюючий та запасний. Завдяки автоматизованій системі, при низькому тиску води на певних ділянках подається сигнал, який дозволяє максимально швидко впливати на тиск у системі. Цей проект дозволив забезпечити цілодобовою якісною подачею води жителів верхньої частини Приморського району, які з моменту заселення у свої будинки страждали від слабкого напору води.

Читайте також: Центр Маріуполя до ранку сидітиме без світла та води

Насосна станція забезпечує водою 91 багатоповерхівку з населенням понад 9 тисяч осіб, та близько 10 тисяч маріупольців, які проживають у приватному секторі, та комерційні структури, розташовані в цій місцевості.

Всього для якісного забезпечення жителів Маріуполя водою в місті необхідно встановити ще 7 таких насосних станцій, і вони будуть побудовані до кінця 2019 року, додали у міськраді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-