СБУ вилучила у мерії Львова документи про е-реєстрацію до дитсадків

СБУ вилучила у мерії Львова документи про е-реєстрацію до дитсадків

Укрінформ
Вилучення документів, яке провели у Львівському міському управлінні освіти співробітники СБУ та Нацполіції, стосувалось електронної реєстрації дітей до дошкільних навчальних закладів.

Про це розповіла журналістам в.о.начальника управління Зоряна Довганик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Працівникам СБУ в управлінні надали копії наказів, які стосуються відповідальних осіб, копію положення про електронну реєстрацію та копії рішення виконавчого комітету щодо функціонування електронної реєстрації дітей до дошкільних навчальних закладів Львова»,- зазначила Довганик.

Читайте також: У Львівській духовній семінарії вибухівку не знайшли

На її думку, візит силовиків могло спричинити звернення батьків, чиї діти не змогли потрапити до дошкільного навчального закладу. Цього року від них було багато запитів. Це стосувалося невчасної реєстрації, а також того, що не завжди інформація, яка була неповною, була перенесена зі старої бази у нову.

Як зазначила Довганик, «щасливчиками», котрі отримали місця у дошкільних установах обласного центру, цього року стали майже 7 тисяч маленьких львів`ян, водночас близько 4-х тисяч дітей опинились «поза бортом». Проте електронні заявки від їхніх батьків автоматично перереєстровуються на наступний навчальний рік. В управлінні також працюють над створенням груп короткого перебування дітей у дошкільних навчальних закладах. Малюки зможуть відвідувати садочок у першій або у другій половині дня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-