У справі

У справі "Мультика" можуть бути нові затримання - Луценко

Укрінформ
У справі миколаївського кримінального авторитета “Мультика” можуть бути ще затримані, бо сьогодні перевіряється ціла низка депутатів міської та облради на предмет співпраці з організованою злочинныстю.

Про це у понеділок на брифінгу в Миколаєві сказав генеральний прокурор України Юрій Луценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У справі кримінального авторитета "Мультика" можуть бути ще затримані, бо нині перевіряється ще низка депутатів як міської, так і обласної ради на предмет співпраці з його організованим злочинним угрупованням. Мене дивує у цій справі самогубна безбашенність окремих політичних сил, які стали на захист угруповання "Мультика". Це їхня справа, кожен може йти на дно, як хоче, але те, що роблять миколаївські депутати, викликає подив. Однак тільки на перший погляд, тому що на другий  вони настільки залежні від бандитів, що змушені здійснювати ганебні дії навіть під їх (цих бандитів, - ред.) диктовку з камери Маріупольського СІЗО", - сказав Луценко.

Читайте також: Луценко заявляє, що Миколаєвом фактично керував "Мультик"

Генпрокурор також зазначив, що слідство розбиратиметься з усіма, незалежно від їхньої партійної приналежності.

"На жаль, там не одна партія, а весь політичний спектр", - додав Луценко.

І ще раз наголосив, що прокуратура даватиме оцінку діям усіх, бо вилучені в ході обшуків матеріали дають таку можливість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-