В аеропорту Одеси шукають бомбу, у центрі службовий пес знайшов дивну валізу

В аеропорту Одеси шукають бомбу, у центрі службовий пес знайшов дивну валізу

Укрінформ
Поліція Одеси, в тому числі фахівці вибухотехнічної служби і кінологи, перевіряють повідомлення телефонних абонентів про замінування міжнародного аеропорту "Одеса" та виявлену підозрілу валізу в центрі міста.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського головного управління Нацполіції.

"Сьогодні о 14 год. 20 хв. на спецлінію "102" надійшло повідомлення від невідомого про те, що навпроти воріт будинку №58 по вулиці Преображенській стоїть чорний напіввідкритий дипломат чорного кольору. На місці події працює слідчо-оперативна група Приморського відділу поліції, фахівці вибухотехнічної служби і кінологи із службовим собакою", - зазначили в поліції.

Вживаються заходи з евакуації мешканців будинку. Проводиться перевірка.

Читайте також: Правоохоронці затримали "мінера" Одеського залізничного вокзалу

Радник очільника Одеського головного управління  Нацполіції Руслан Форостяк уточнив у розмові з кореспондентом Укрінформу, що водночас правоохоронці здійснюють перевірку повідомлення невідомого абонента про замінування міжнародного аеропорту "Одеса".

"Сьогодні близько 14 год. пролунав також дзвінок на спецлінію "102" від невідомої особи, яка повідомила: "Аеровокзал заміновано" і поклала слухавку. Станом на 15 год. персонал та пасажирів аеропорту правоохоронці евакуювали, триває перевірка достовірності повідомлення про наявність вибухового пристрою чи вибухових речовин", - сказав Форостяк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-