Правоохоронці затримали

Правоохоронці затримали "мінера" Одеського залізничного вокзалу

Укрінформ
Співробітники відділу кримінальної поліції Приморського відділу поліції Одеси спільно з працівниками Управління СБУ в Одеській області викрили й затримали псевдомінера, що надав неправдиве повідомлення до поліції про замінування Одеського залізничного вокзалу.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеської Нацполіції.

"50-річний громадянин звернувся по телефону до органів поліції з погрозами підірвати Одеський залізничний вокзал. Правоохоронці відразу розпочали перевірку наданої інформації, а також вжили оперативно-розшукових заходів для встановлення місцезнаходження зловмисника. Водночас перевірка показала, що цей же абонент напередодні здійснив телефонний дзвінок до поліції, в якому надав правдиві свідчення про скоєну ним крадіжку кросівок. Правопорушника було затримано в порядку ст. 208 КПК України", - зазначили в поліції.

Читайте також: Херсонському "мінеру" світить шість років

З метою перевірки повноти отриманої інформації, а також причетності затриманого до вчинення інших кримінальних правопорушень співробітники поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-