Херсонському

Херсонському "мінеру" світить шість років

Укрінформ
Поліція затримала в Херсоні чоловіка, який зробив п'ять дзвінків у поліцію і погрожував підірвати себе, Привокзальну площу міста Херсона, Центральний універмаг та людей навколо нього.

Про це інформує відділ комунікації поліції Херсонської області.

«Дзвінки у call-центр "102" херсонської поліції про мінування різних об'єктів обласного центру надходили вчора з 17:00 до 18:00 години. За годину псевдомінер зробив п'ять дзвінків у поліцію. Чоловік погрожував підірвати себе, Привокзальну площу міста Херсона, Центральний універмаг та людей навколо нього. Працівники поліції спільно з іншими екстреними службами перевіряли будівлі, вибухівку не знаходили, усі повідомлення виявилися хибними», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Київщині у двох потягах під час руху загорілися вагони, є загиблий

Водночас працівники поліції провели комплекс заходів та встановили місцезнаходження псевдомінера. Зловмисника виявили поблизу Привокзальної площі. Він був у нетверезому стані.

Уточнюється, що зловмисником виявився 27-річний житель Київської області, неодноразово судимий за незаконне зберігання зброї та крадіжки. Останнім часом чоловік проживав у місті Таврійськ в будинку співмешканки, разом вони працювали на полях.

Чоловік пояснив, що заробив гроші і вирішив добре відпочити в Херсоні. Він купив собі новий мобільний телефон, пляшку горілки, після вживання якої і став телефонувати у поліцію. Після здійснення п'яти дзвінків він розбив новий мобільний, а сім-карту викинув. Таким чином, він сподівався уникнути покарання і вважав, що його не знайдуть.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років. Призначені необхідні експертизи. Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-