На Київщині у двох потягах під час руху загорілися вагони, є загиблий

На Київщині у двох потягах під час руху загорілися вагони, є загиблий

Укрінформ
У Київській області на ходу загорілися вагони у двох потягах. На даху одного з вагонів виявлено тіло загиблого.

Про це повідомляє у четвер Головне управління ДСНС України у Київській області.

"Впродовж доби 16 серпня на Київщині виникло дві надзвичайні події на залізниці. Так, о 21:39 до оперативно-диспетчерської служби Бородянського району від чергового оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Київській області надійшло повідомлення про загоряння вантажних вагонів на залізничній станції "Клавдієво", - йдеться у повідомленні.

Рятувальниками встановлено, що виникло загоряння тари з наповненням хімічних та мінеральних добрив, що знаходились у вантажних вагонах відкритого типу рухомого залізничного складу. Потяг прямував із станції Дарниця до ст. Коростень.

Читайте також: У Кременчуці горіла дитяча лікарня

Загоряння було ліквідовано за допомогою  вогнегасників машиністами потягу. Вагони було від’єднано від основного складу та транспортовано на спеціально відведену запасну колію. Після чого рух потягу було відновлено по визначеному маршруту.

Внаслідок загоряння пошкоджено 11 поліетиленових мішків, у яких знаходились добрива. Травмованих та потерпілих на місці події не виявлено. Причина інциденту встановлюється.

Вже о 23:15 рух поїздів по залізничній станції повністю відновлено.

"Вже через деякий час від чергового ГУ ДСНС міста Києва надійшло повідомлення про те, що на залізничній станції Київ-Волинський охоронець помітив вогонь та іскріння вагону товарного потягу. Невідомі особи повідомили охоронця про те, що на  даху вагона загинула людина. Поїзд було зупинено на станції Васильків-1. Виявлено тіло загиблого та знято з потягу. Особа встановлюється", - зазначили у Головному управлінні ДСНС України у Київській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-