Страшна сила: 500 швачок відбили рейдерську атаку на фабрику

Страшна сила: 500 швачок відбили рейдерську атаку на фабрику

Відео
Укрінформ
У Чернігові поразкою закінчилася спроба рейдерського захоплення швейної фабрики "Елегант": колектив видворив із приміщення новопризначеного керівника та його охоронців.

Про це у Facebook повідомив керівник Чернігівської регіональної торгово-промислової палати Костянтин Іванов. 

"500 жінок, які горою стали за свого керівника - Наталію Романовську - то страшна сила. Самозванців мало не розірвали на шматки. Поліція Чернігова спрацювала професійно і виважено. Колектив переміг. "Елегант" працює!" - написав він.

За словами Іванова, рейдерам якимсь чином вдалося вмовити державного реєстратора з Ніжина на зміну голови правління товариства, що й призвело до сьогоднішніх подій.

Як розповів кореспонденту Укрінформу речник поліції Чернігівщини Борис Коновченко, рано-вранці група невідомих зайшла в приміщення фабрики з метою завести в кабінет нового директора. Однак колектив обурився і став на захист чинного. Відтак, виник конфлікт і мала місце сутичка. Працівникам вдалося видворити непроханих "гостей" ще до приїзду поліції.  Подальша доля "Елеганту", додав Коновченко, вирішуватиметься в судах. Достовірність документів, якими керувалися невідомі, перевірятимуть компетентні органи.

Читайте також: На Вінниччині «антирейдерський штаб» розпочав активну роботу

Швейна фабрика у Чернігові була створена в 1920 році на базі артілі "Промголка". На сьогодні це приватне акціонерне товариство, яке працює у дві зміни. Колектив фабрики налічує 510 чол., 93% з них - жінки.

Підприємство спеціалізується на випуску чоловічого, жіночого та дитячого одягу. В останні роки працює переважно для іноземних споживачів, використовуючи давальницьку сировину. Продукцію відправляє в Польщу, Францію, Німеччину, Швецію та інші країни Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-