Миколаївських політиків і бізнесменів підозрюють у рейдерстві і погрозах вбивством

Миколаївських політиків і бізнесменів підозрюють у рейдерстві і погрозах вбивством

Укрінформ
Обшуки, які зранку тривають у відомих політиків і бізнесменів Миколаєва, проводяться у рамках кримінальних проваджень та спрямовані на протидію злочинної діяльності у сфері заволодіння бюджетними коштами, вимагання, рейдерства, погроз вбивством та інших тяжких злочинів.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

«29 серпня 2017 року засобами масової інформації активно висвітлюється проведення правоохоронцями у м. Миколаєві ряду слідчих дій за участю спецпідрозділів правоохоронних органів. З цього приводу повідомляємо: зазначені слідчі дії проводяться у рамках кримінальних проваджень та спрямовані на протидію злочинної діяльності у сфері заволодіння бюджетними коштами, вимагання, рейдерства, погроз вбивством та інших тяжких злочинів», - йдеться у повідомленні.

Там також зазначається, що заходи проводяться прокуратурою, Службою безпеки та Нацполіцією в області. До проведення заходів залучені спецпідрозділи «Альфа» і «КОРД» та правоохоронці з інших областей. Усі заходи санкціоновані судом.

З урахуванням результатів проведення слідчих дій буде надана додаткова інформація.

Читайте також: У Миколаєві обшукують оселі місцевих політиків і бізнесменів

Як уже повідомляв Укрінформ, обшуки тривають у приміщенні автосалону "Техноконтракт", департаменті ЖКГ міської ради, а також вдома у депутатів міської ради від партії «Опозиційний блок» Ігоря Дятлова, Ігоря Копєйки, Андрія Яковлєва, підприємців Михайла Титова (відомого в Миколаєві кримінального авторитета на прізвисько «Мультик»), Олексія Пеліпаса та багатьох інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-