У Харкові на випуску офіцерів-магістрів лейтенант зробив пропозицію своїй коханій

У Харкові на випуску офіцерів-магістрів лейтенант зробив пропозицію своїй коханій

Фото
Укрінформ
На плацу Військового інституту танкових військ Національного технічного університету «ХПІ» у рамках церемонії випуску офіцерів, які здобули ступінь магістра і звання лейтенанта, один з випускників привсілюдно зробив пропозицію своїй коханій Анастасії стати його дружиною. 

Про це кореспонденту Укрінформу розповів начальник Регіонального медіа-центру МО України (Харків) полковник Дмитро Горбунов.

"Пропозицію зроблено з дозволу командування по завершенню офіційної частини заходу: магістр, лейтенант Євген Павленко пропонував своїй коханій Анастасії стати його дружиною. Під оплески присутніх і скрізь сльози щастя дівчина дала згоду: тож до нового місця служби у танкове з’єднання молодий офіцер прибуде не один", - зазначив Горбунов.

Щодо випуску, то, за його словами, половина з групи випускників-магістрів - їх поки що 12 - завершили військовий виш із дипломом із відзнакою: "Більшість з хлопців в рамках військового стажування неодноразово направлялася до району АТО, тому молоді офіцери вже мають неабиякий досвід служби у бойових умовах".

"Мить радості із випускниками розділили Герой України, танкобудівник генерал-лейтенант у відставці Михайло Борисюк, керівники Харківського гарнізону, вишу «ХПІ», Харківської ОДА, облвійськкомату, ветерани ЗСУ. За давньою традицією представник православного духовенства благословив молодих воїнів на ратну службу, про яку сказано у презентованій на церемонії пісні курсанта- третьокурсника сержанта Ігора Веретеннікова  «Ти – офіцер!»", - додав Горбунов.

За його словами, усі хлопці розподілені до бойових частин Сухопутних військ та Військово-Морських Сил ЗСУ.

Фото: STATUS QUO

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-