Рятувальники локалізували лісову пожежу на Дніпропетровщині

Рятувальники локалізували лісову пожежу на Дніпропетровщині

Укрінформ
У Дніпропетровській області поблизу м. Павлоград на території Павлоградського лісового господарства лісову пожежу локалізовано, триває гасіння окремих осередків горіння хвойної підстилки та повалених дерев.

Про це повідомляє ДСНС України.

«О 21:50 пожежі локалізовано. Станом на 7 год. 22 серпня продовжується гасіння окремих осередків горіння хвойної підстилки та повалених дерев. До гасіння пожежі залучено: 178 чоловік, 18 од. пожежної та спеціальної техніки, з них від ДСНС 66 чол. та 13 од. тех., у тому числі літак АН-32П», - йдеться у повідомленні.

На місці пожежі працює оперативна група Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області.

Як повідомлялося, поблизу м. Павлоград близько 15 год. 21 серпня на території Павлоградського лісового господарства в урочищі «Павлоградські піски» сталося загорання хвойного лісу двома окремими осередками площею близько 40 га (з них 10 га верхова) та 30 га (з них 10 верхова).

Читайте також: На Луганщині продовжують гасити лісову пожежу в зоні розмежування

За попередженням ДСНС, до 22 серпня на всій території України, окрім Одеської та Закарпатської областей, утримувалася надзвичайна пожежна небезпека - 5 класу. При такому високому рівні виникають передумови для різкого збільшення кількості загорянь в тому числі в природних екосистемах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-