Кримінальний авторитет

Кримінальний авторитет "Зурік" попався зі зброєю, наркотиками й бурштином

Фото, відео
Укрінформ
Житомирські поліцейські в результаті спецоперації затримали кримінального авторитета, громадянина однієї з країн Кавказького регіону, на прізвисько «Зурік».

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирщини.

«Вчора, 18 серпня, у результаті спецоперації кримінальної поліції ГУНП Житомирщини за участі бійців КОРД затримано кримінального авторитета, громадянина однієї з країн Кавказького регіону, на прізвисько «Зурік». Автомобіль «Тoyota Camry» поліцейські затримали близько 16.00 год на автодорозі Київ - Чоп у Житомирському районі. Також у салоні знаходилась 19-річна киянка», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кримінального авторитета "Гію" вдруге за рік видворили з України

Зазначається, що під час огляду автомобіля було виявлено та вилучено ручну гранату, білий порошок, схожий на амфетамін, та каміння, за зовнішніми ознаками подібне до бурштину.

«Затриманий чоловік - громадянин Грузії, кримінальний авторитет. У нас є обгрунтовані підстави вважати, що він є організатором низки розбійних нападів, квартирних крадіжок і обкрадань транспортних засобів. Чоловік провів у місцях позбавлення волі до 30 років, був «смотрящим» та має влив на злочинне середовище», - додав заступник начальника ГУНП в Житомирській області Валерій Бондар.

Уточнюється, що востаннє чоловік звільнився у 2011 році. Нині його затримано у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Кримінальне провадження розпочато одразу за двома статтями Кримінального кодексу України - ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) і 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). На даний час тривають слідчо-розшукові заходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-