ОБСЄ відправить спостерігачів на цілодобове чергування у Станицю Луганську

ОБСЄ відправить спостерігачів на цілодобове чергування у Станицю Луганську

Укрінформ
Патрульна база Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на території Станиці Луганської від завтра розпочинає роботу у цілодобовому режимі.

Про це заявив перший заступник голови місії ОБСЄ в Україні Александр Хуг під час прес-брифінгу у п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Завтра СММ відрядить своїх спостерігачів для постійної цілодобової присутності на патрульній базі у Станиці Луганській. Ми встановили там камеру спостереження, яка працює з жовтня 2016 року, і плануємо встановити ще камери", - сказав Хуг.

За його словами, пункт пропуску у Станиці Луганській - єдиний на території Луганської області, який люди змушені щодня перетинати по аварійному мосту. Тому, за словами Хуга, необхідно продовжувати спостереження за ситуацією в цьому районі.

Читайте також: ОБСЄ планує відкрити на Донбасі додаткові спостережні бази

Як повідомляв Укрінформ, раніше перший заступник голови місії ОБСЄ в Україні Александр Хуг анонсував відкриття у Станиці Луганській патрульної бази Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Патрульна база - місце, в якому на постійній, цілодобовій основі розташована команда спостерігачів. У світлий час доби вони будуть здійснювати патрулювання в цьому районі вздовж лінії зіткнення - пішки або на автомобілях. У нічний час перебуватимуть на базі і здійснюватимуть моніторинг звідти. Маршрути спостереження пролягають аж до кордону з Російською Федерацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-