У Харкові з палаючої багатоповерхівки евакуювали чотири десятки людей

У Харкові з палаючої багатоповерхівки евакуювали чотири десятки людей

Відео
Укрінформ
У Харкові пожежа на даху житлового восьмиповерхового будинку поблизу Південного вокзалу локалізована, із будинку вивели 37 людей.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів помічник начальника Головного управління ДСНС у Харківській області полковник Ігор Лупандін.

"О 14:40 пожежа на даху житлової багатоповерхівки, що по вул. Евгена Котляра, 8/10 поблизу Південного вокзалу, локалізована у межах 80 кв. м. Під наглядом рятувальників на свіже повітря оперативно виведені 37 людей, ніхто не постраждав", - зазначив Лупандін.

За його словами, під час проведення розвідки всередині будинку рятувальники виявили двох осіб, які не зуміли самостійно залишити будинок.

Читайте також: У Харкові горить багатоповерхівка

"Чоловік віком 76 років опинився заблокованим у ліфті в районі 7-го поверху. Бійці ДСНС допомогли йому вийти назовні. На 8-му поверсі у своїй квартирі перебувала 82-річна жінка. За станом здоров'я вона взагалі не могла рухатися. Її негайно винесли на вулицю і передали медикам швидкої допомоги для огляду. Обидва врятованих не зазнали жодних травм та опіків ", - додав Лупандін.

За його словами, наразі триває розбирання дерев'яних конструкцій даху та ліквідація окремих осередків вогню.

Як повідомляв Укрінформ, об 11:26 зафіксовано пожежу площею 60 кв.м. на даху житлового будинку поблизу Південного вокзалу. За фактом займання проводиться перевірка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-