АТО: бойовики обстріляли Новотошківське з мінометів і гранатометів

АТО: бойовики обстріляли Новотошківське з мінометів і гранатометів

Карта
Укрінформ
За минулу добу бойовики зменшили інтенсивність обстрілів українських позицій.

Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Минулої доби інтенсивність обстрілів зменшилась”, - сказав він. В той же час бойовики продовжували періодично вести вогонь по позиціях ЗСУ з важкого озброєння, зокрема мінометів.

“На Луганському напрямку вчора близько 14 години російські окупаційні війська провели обстріли з мінометів та гранатометів Новотошківського, після чого на лінії розмежування до вечора запанувала тиша. Між 21-ю годиною та північчю ворог активізувався на декількох ділянках напрямку. Так, у Кримському бойовики провели мінометний обстріл середньої інтенсивності. У Станиці Луганській противник двічі відкривав вогонь зі стрілецької зброї, а в Щасті та Новоолександрівці вів вогонь з гранатометів. Українські військові відповідали вогнем на ці збройні провокації з боку ворога”, - повідомив Лисенко.

Читайте також: Доба в АТО: український боєць загинув від вибуху міни в Пісках

Всього на Луганському напрямку вчора зафіксовано 7 обстрілів, 2 з них - із мінометів.

“На Донецькому напрямку минулої доби окупанти порушили режим тиші лише один раз. Це було вночі. Бойовики вели вогонь з кулеметів по позиції ЗСУ, розташованої в районі Майорського”, - сказав речник Міноборони.

На Маріупольському напрямку вчора всі випадки порушення режиму тиші з боку бойовиків припали на ділянку фронту Павлопіль-Широкине. “Вночі бойовики провели короткий мінометний обстріл по Широкиному, а зранку обстріли відновилися і тривали з перервами до 20-ї години. По Талаківці вели вогонь снайперські групи противника, в той час коли по Водяному і Широкиному російські окупаційні війська вели вогонь з гранатометів різних систем”, - сказав Лисенко.

Вчора на Маріупольському напрямку відбулося 7 обстрілів з боку бойовиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-