На Житомирщині знайшли вантажівку зі львівським сміттям

На Житомирщині знайшли вантажівку зі львівським сміттям

Фото
Укрінформ
На Житомирщині знайшли вантажний автомобіль з львівським сміттям.

Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції у Житомирській області. 

“Сьогодні вранці в Баранівському районі працівниками Баранівської міської ради, Державної екологічної інспекції у Житомирській області та правоохоронцями та території Баранівського сміттєзвалища виявлено спеціалізований вантажний сідловий тягач - сміттєвоз марки MAN, наповнений побутовими відходами, який прибув з м.Львів”, - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, даному автомобілю вищезазначені працівники завадили здійснити розвантаження львівського сміття. Згідно з товарно-транспортною накладною від 5 серпня, це сміття повинно було бути доставлено в пункт розвантаження за адресою: Сумська область, Краснопільський район, село Великий Бобрик. 

“У водія вантажного автомобіля відібрані пояснення, на даний час з'ясовуються всі обставини справи», - йдеться у повідомленні. 

Загалом за останні півтора року працівниками Державної екологічної інспекції у Житомирській області виявлено більше 20 випадків несанкціонованого викидання твердих побутових відходів, які були завезені з м. Львів, заявили у прес-службі.

Читайте також: Синютка скаржиться, що не всі міста погодилися приймати львівське сміття

Як повідомляв Укрінформ, раніше департамент житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації передав до правоохоронних органів усі номерні знаки машин, які працюють з перевізниками з метою запобігання несанкціонованому викиду сміття як на території Львівської області, так і за її межами.

Фото: Державна екологічна інспекція у Житомирській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-