АТО: кількість обстрілів зменшилась, проте на Донецькому напрямку гаряче

АТО: кількість обстрілів зменшилась, проте на Донецькому напрямку гаряче

Укрінформ
Бойовики у неділю зменшили кількість обстрілів майже вдвічі порівняно з минулою добою, проте ситуація на Донецькому напрямку залишається напруженою.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Хоча порівняно з минулою добою російсько-окупаційні угруповання майже вдвічі зменшили кількість обстрілів українських позицій, напружена ситуація і далі зберігається на Донецькому напрямку", - йдеться у вечірньому зведенні.

Зокрема, за даними штабу, після опівночі бойовики тричі з різних напрямків вели вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів по позиціях сил АТО на підступах до Авдіївки, а близько другої години ночі застосовували озброєння БМП неподалік Пісків.

Читайте також: За добу в АТО поранені троє українських бійців

Крім того, наголошують у прес-центрі, майже о 16 годині незаконні збройні формування на порушення мирних домовленостей випустили 3 міни калібру 120 міліметрів по українських захисниках у районі Кримського, що на Луганському напрямку.

У штабі АТО також поінформували, що протягом минулої доби українські сапери обстежили на Донбасі більше 8 гектарів території та вилучили понад 100 вибухонебезпечних предметів, які бойовики сотнями залишили на полях, у будинках мирних мешканців, на важливих об'єктах інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-