Доба в АТО: бойовики 30 разів порушили перемир’я

Доба в АТО: бойовики 30 разів порушили перемир’я

Укрінформ
За минулу добу незаконні збройні формування 30 разів порушили перемир’я, двічі ворог застосовував артилерію калібру 122 міліметри, 7 разів - міномети.

Про це повідомляє штаб АТО на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, на маріупольському напрямку, ворог двічі бив з мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів та озброєння БТР по українських опорних пунктах у Водяному.

"Близько 23 години до обстрілів долучилась і 122 міліметрова артилерія противника. Майже у цей же час бойовики застосовували артилерію калібру 122 міліметри і в районі Лебединського. Крім того, цієї ночі стрілецька зброя противника працювала поблизу Широкиного та Павлополя", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Полторак навідався в зону АТО: станом техніки і побутовими умовами задоволений

На Донецькому напрямку епіцентром вогневого протистояння і далі залишається Авдіївка.

"З 18 години і до опівночі, з декількох напрямків, бандити 6 разів били з гранатометів і стрілецької зброї по південних околицях міста. У відповідь сили АТО також відкривали щільний вогонь", - кажуть у штабі.

Читайте також: Штаб АТО: бойовики зменшили обстріли

Що ж стосується луганського напрямку, то тут під мінометний вогонь противника потрапили опорні пункти ЗСУ у Кримському, Троїцькому та Катеринівці. З гранатометів злочинці били також і по Новоолександрівці та Новозванівці.

"Варто додати, що черговим фактом ескалації конфлікту з боку бойовиків став вчорашній обстріл будинків мирних мешканців Водяного. Тут, близько 22 години, окупанти випустили щонайменше 6 мін калібру 120 міліметрів", - наголосили у штабі АТО.

Читайте також: Бойовики обстріляли житлові квартали Зайцевого, жертв немає - Спільний центр

Загалом за добу ворог двічі застосовував артилерію калібру 122 міліметри, 7 разів - міномети. Сили АТО 18 разів, швидким і точним вогнем у відповідь, припиняли обстріли противника. Внаслідок бойових дій втрат серед українських військових немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-