Доба в АТО: один боєць загинув, п'ятеро поранені

Доба в АТО: один боєць загинув, п'ятеро поранені

Укрінформ
Протягом минулої доби в зоні проведення АТО внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, п’ятеро дістали поранення. 

Про це поінформував на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За минулу добу внаслідок активних бойових дій один український військовослужбовець загинув внаслідок ворожого обстрілу поблизу Водяного, п’ятеро дістали поранення. Висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблого воїна", - сказав Лисенко. 

Він додав, що двох українських військових було поранено внаслідок бойового зіткнення з бойовиками поблизу Бахмутської траси. За словами Лисенка, ще трьох військових було поранено в районі Зайцевого, Авдіївки та Кримського, проте в останньому випадку боєць отримав поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої.

Читайте також: Бойовики обстріляли Мар'їнку, поранений мирний житель

Як повідомлялося, 27 червня з 18 години і до опівночі бойовики продовжили порушувати режим тиші практично вздовж усієї лінії розмежування: 22 рази російсько-терористичні угруповання відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-