Доба в АТО:  бойовики накрили вогнем із БМП та мінометів Новозванівку

Доба в АТО: бойовики накрили вогнем із БМП та мінометів Новозванівку

Укрінформ
Наприкінці минулої доби ситуація в зоні проведення АТО залишалася стабільно контрольованою, без тенденції до загострення. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу АТО.

"Російсько-терористичні угруповання продовжували порушувати мирні домовленості обстрілюючи сили АТО переважно зі стрілецької зброї і гранатометів. У свою чергу наші військові, оперативно оцінюючи ступінь загрози, відкривали жорсткий вогонь у відповідь", - йдеться у повідомленні. 

Так, із 18 години і до опівночі найбільшу кількість ворожих обстрілів зафіксовано на Луганському напрямку. Противник застосовував стрілецьку зброю і гранатомети і по українських укріпленнях неподалік Станиці Луганської, Троїцького та Кримського. По селищу Новозванівка бандформування двічі вели вогонь з озброєння БМП і мінометів калібру 82 міліметри. А близько 23 години ворожий міномет калібру 120 міліметрів працював у районі Новотошківського. 

На Донецькому напрямку наприкінці доби бойовики двічі вели вогонь зі стрілецької зброї по шахті Бутівка. Із гранатометів - по Луганському та Кам’янці. А майже опівночі випустили 19 мін калібру 82 міліметри по українських захисниках неподалік селища Піски.

Читайте також: АТО: бій під Катеринівкою тривав майже годину

На Маріупольському напрямку злочинці з танка били по опорному пункту сил АТО під Красногорівкою. 

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я. Враховуючи, що українські військові у загрозливих ситуаціях миттєво відкривали вогонь у відповідь, ворожі обстріли здебільшого були короткотривалі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-