У масштабній ДТП на Вінниччині постраждали троє дорослих і двоє дітей

У масштабній ДТП на Вінниччині постраждали троє дорослих і двоє дітей

Фото
Укрінформ
На Вінниччині поліція розслідує обставини зіткнення чотирьох автівок в с. Корделівка, в якому травмувалися троє дорослих та двоє дітей.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

"У неділю в Калинівському районі зіткнулися чотири автівки, у результаті чого до лікарні були доставлені четверо дорослих та двоє дітей. Аварія сталась близько опівдня у селі Корделівка Калинівського району Масштабна ДТП на Вінниччині, - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними слідства, 32-річний водій автомобіля Ford Mondeo з іноземною реєстрацією, житель м. Іллінці, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив дотичне зіткнення з автомобілями ВАЗ 21099 та Volkswagen Passat. Після цього сталось лобове зіткнення Ford Mondeo з автомобілем Mitsubishi Pajero.

Читайте також: Смертельна ДТП на автодорозі Львів-Тернопіль: троє загиблих

Внаслідок аварії каретами швидкої допомоги були доставлені у лікарню водії та пасажири Ford та позашляховика Mitsubishi. У салоні Mitsubishi Pajero їхала родина з двома дітьми. Після надання медичної допомоги 29-річний водій та його діти віком 6 та 8 років були відпущені додому. 27-річна дружина з переломом плечової кістки та травмою голови знаходиться у лікарні.

Водій Ford Mondeo та його 26-річна дружинна з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані у вінницьку лікарню.

Слідством призначено проведення ряду експертиз, за висновками яких буде встановлена причина автопригоди.

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-