Пораненого на військовому полігоні оператора прооперують за десять днів

Пораненого на військовому полігоні оператора прооперують за десять днів

Укрінформ
Нейрохірурги з Києва і дніпровські лікарі прийняли рішення відкласти складну операцію пораненому під час навчань резервістів в Кривому Розі оператору інтернет-видання «Перший Криворізький» В'ячеславу Волку на 7-10 днів.

Про це повідомляє Перший міський

"15 липня в клініці імені Мечникова в Дніпрі пораненому журналісту провели ревізію рани. Нейрохірурги з Києва і дніпровські лікарі прийняли рішення відтермінувати складну операцію на 7-10 днів", - йдеться у повідомленні. 

Лікарі також наголошують, що реабілітація буде тривалою і потребуватиме фінансових витрат.

Як повідомляв Укрінформ, 6 липня під час командно-штабних навчань територіальної оборони отримав вогнепальне поранення шиї оператор інформаційного порталу «Перший Криворізький» В'ячеслав Волк. Чоловіка доставили в лікарню, у нього діагностовано наскрізне вогнепальне поранення шиї, пошкоджений хребет і спинний мозок. Лікарі провели дві складні операції. Стан пораненого був тяжким.

Інструктора, який з необережності поранив представника ЗМІ, затримали криворізькі поліцейські. У прес-службі Головного управління Нацполіції у Дніпропетровській області повідомили, що в діях 43-річного підозрюваного вбачаються ознаки двох злочинів: необережне тяжке тілесне ушкодження (ст. 128 Кримінального кодексу України) і незаконне поводження зі зброєю (ст. 263 УК України). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років. Рішенням суду до нього застосований запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів з можливістю внесення застави в сумі 400 тис. гривень.

Читайте також: Трагедія у Кривому Розі: забезпечити лікування журналіста має Міноборони - НСЖУ

Також з'ясувалося, що його долучили до військових навчань як волонтера. За його дії ніхто не відповідав, а при собі підозрюваний нібито мав приватну імітаційну і вогнепальну зброю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-