Окупанти обстріляли Золоте із забороненої зброї - пошкоджені багато будинків

Окупанти обстріляли Золоте із забороненої зброї - пошкоджені багато будинків

Укрінформ
В ніч з 15-го на 16-е липня бойовики вдруге за цей тиждень обстріляли житловий сектор населеного пункту Золоте.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО з посиланням на Українську сторону СЦКК.

“Українська сторона СЦКК повідомляє про продовження обстрілів з боку НЗФ ОРЛО мирних населених пунктів вздовж лінії розмежування сторін. Так, в ніч з 15-го на 16-е липня бойовики вже вдруге за цей тиждень обстріляли житловий сектор населеного пункту Золоте, що поблизу міста Попасна Луганської області, застосувавши заборонені Мінськими домовленостями 82 мм міномети, а також автоматичні та протитанкові гранатомети”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Бойовики не пустили в окуповане Сєдове спостерігачів ОБСЄ

Зазначається, що внаслідок обстрілу, осколками були посічені стіни та вибиті шибки в житлових будинках по вулицях Нахімова, Партизанській та Пролетарській. В будинку по вулиці Островського пошкоджено дах та вікна. В будинку по вулиці Студентській протитанкова граната пробила дах, а на городі розірвалася 82 мм міна. В СЦКК повідомили, що ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

“Українська сторона засуджує дії НЗФ ОРЛО щодо обстрілів населених пунктів, що ставить під загрозу життя та здоров’я цивільного населення. Зазначений злочин свідчить про цілеспрямовані дії НЗФ ОРЛО щодо подальшого загострення конфлікту, відверте нехтування Мінськими домовленостями та небажання дотримуватися перемир’я, оголошеного на період збору врожаю”, - йдеться у повідомленні української сторони СЦКК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-