Бойовики коригують обстріли з дронів і дошкуляють бійцям АТО СМСками

Бойовики коригують обстріли з дронів і дошкуляють бійцям АТО СМСками

Відео
Укрінформ
Поблизу Новотошківського на Луганщині  після кількох невдалих спроб прориву з боку окупованого Жолобка, терористи взялися воювати ще й за допомогою інформаційних технологій.

Про це йдеться в сюжеті "5 каналу"

Атака ворога почалась напередодні, близько 22:00 і тривала майже до світанку. "Працювали кілька груп – справа та зліва. Вони постійно переміщувалися. Я так думаю, що в них була така тактика – намагались накривати з кількох місць", - розповідає боєць Олег.

Армійці до провокації були готові, адже бачили, що над позицією активно кружляли ворожі безпілотники.

Читайте також: АТО: бойовики двічі накрили мінометним вогнем Старий Айдар

"Вони просто продивляються територію – дивляться, куди стріляти", - пояснює військовий Андрій. Обстріли на цій ділянці фронту відбуваються не лише вночі, а й засвітла. Так, днями бойовики влучили в автомобіль "швидкої". Дивом минулося без жертв.

"На нашу територію заїхала автівка ОБСЄ. Тільки вони проїхали, за ними рушила медична машина. Постріл був у лобове скло. Пройшов на виліт через бокове (скло)", - розповідає боєць Олег.

Крім збройних атак, терористи намагаються деморалізувати армійців. За допомогою СМС найманці дають знати, що їм відомі позивні захисників Новотошківського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-