Доба в АТО: майже 30 ворожих обстрілів, двоє бійців поранені

Доба в АТО: майже 30 ворожих обстрілів, двоє бійців поранені

Укрінформ
Минула доба на Донбасі знову була неспокійною. Ввечері і вночі незаконні збройні формування посилили обстріли позицій ЗСУ на Донецькому та Маріупольському напрямках.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу АТО.

"Близько 20 та 21 години бойовики з гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї вели вогонь по Водяному, Павлополю, Широкиному, Гнутовому. У цей же час злочинці з 82 міліметрових мінометів били по Новомихайлівці", - йдеться у повідомленні. 

Крім того, із 21 до 22 години опорні пункти ЗСУ поблизу Мар’їнки обстрілювали з озброєння БМП, гранатометів та мінометів. Внаслідок цих вогневих провокацій двоє українських військових зазнали осколкових поранень.

Гаряче наприкінці доби було і поблизу Авдіївки, що на Донецькому напрямку. Тут, починаючи з 21 години і майже до 23-ї, бандформування зі сторони Спартака. Ясинуватої, Мінерального 5 разів відкривали вогонь із мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по українських захисниках. Також обстріл позицій сил АТО зафіксовано в районі шахти Бутівка. 

Читайте також: Штаб АТО: 11 з 13 ворожих обстрілів - на Маріупольському напрямку

На Луганському напрямку після 19 години під ворожий вогонь потрапили селища Станиця Луганська, Новоолександрівка та Новотошківське. 

Загалом за минулу добу противник 29 разів порушив перемир’я на Донбасі.

Фото: http://www.mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-