АТО: 30 обстрілів за добу, ворог на всіх напрямках б'є із заборонених мінометів

АТО: 30 обстрілів за добу, ворог на всіх напрямках б'є із заборонених мінометів

Укрінформ
Минула доба у зоні АТО відзначилась збільшенням кількості обстрілів зі сторони противника фактично на усіх напрямках. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Близько 17 та 23 години, на Донецькому напрямку, ворог зі сторони селища Калинове чотири рази бив по наших захисниках у Троїцькому з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, БМП. Крім того бойовики застосували і міномети калібру 120 і 82 міліметри заборонені Мінськими домовленостями. У відповідь сили АТО відкривали вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів. Також на цьому ж напрямку близько 18 та 23 години банд формування обстрілювали наші опорні пункти в районі Авдіївки", - йдеться у повідомленні. 

Також на Маріупольському напрямку з мінометів калібру 82 міліметри бойовики відкривали вогонь по селищам Березове та Новомихайлівка. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по Красногорівці, Талаківці, Водяному, Гнутовому, Павлополю. Відзначається, що близько 21 години, внаслідок обстрілів з 82 міліметрового міномету, одного з наших опорних пунктів у селищі Мар’їнка, отримав поранення український військовий. Варто додати, що ввечері з мінометів та кулеметів противник вчергове цілеспрямовано вів вогонь вже по житлових кварталах Мар’їнки, що призвело до пожежі та руйнувань цивільних будівель. 

Читайте також: Штаб: російсько-окупаційні війська обстріляли приватний сектор Мар`їнки

"На Луганському напрямку після 18 години бойовики зі стрілецької зброї і гранатометів тричі били по Новозванівці. А майже о 21 годині випустили 5 мін калібру 120 міліметрів по Станиці Луганській", - пише штаб.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 30 разів порушили режим перемир’я. Один український військовий загинув, ще один отримав поранення.

Фото: http://www.mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-