АТО: за добу 22 обстріли, ворог гатив по Широкиному з кулеметів та БМП

АТО: за добу 22 обстріли, ворог гатив по Широкиному з кулеметів та БМП

Укрінформ
Протягом минулої доби бойовики 22 рази порушили режим перемир’я.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Найбільша кількість обстрілів наших позицій – 12 відбулась на Маріупольському напрямку. Після 18 години бойовики з гранатометів обстрілювали Новомихайлівку, Березове. По селищу Широкине близько 10 вечора били з великокаліберних кулеметів та озброєння БМП. Також ворожі кулемети працювали по Талаківці та Мар’їнці. У відповідь на провокації ворога українські захисники здебільшого відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: АТО: бойовики обстріляли Троїцьке з артилерії 122 калібру

Зазначається, що на Луганському напрямку противник ввечері і вночі бив з мінометів 82 калібру по селищах Малинове та Катеринівка. Провокативні обстріли з великокаліберних кулеметів були і по позиціях у Новотошківському та Новозванівці. 

"На Донецькому напрямку з району селища Ясинувата незаконні збройні формування близько 18 та 22 години з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецького озброєння вели вогонь по Авдіївці", - пише штаб. 

Нажаль не минула вчорашня доба і без втрат. Близько 19 години, в районі Станиці Луганської внаслідок підриву загинув один український воїн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-