На Вінниччині стартує другий раунд Всеукраїнської серії з дрифтингу

На Вінниччині стартує другий раунд Всеукраїнської серії з дрифтингу

Укрінформ
На Вінниччині у суботу стартує другий раунд Всеукраїнської серії з дрифтингу.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив голова Вінницької федерації драгрейсингу та дрифту Андрій Гальчинський.

«У суботу й неділю  Вінниця знову прийматиме змагання з дрифтингу національного масштабу. На майданчику аеродрому в Калинівці кращі дріфт-пілоти України втретє змагатимуться за перемогу у другому етапі DCU, що проводить Вінницька федерація драгрейсингу та дрифту», - повідомив Гальчинський.

За його словами, у  новому сезоні Drift Competitions of Ukraine буде рекордний склад учасників - до старту сезону у Львові заявки на участь у змаганнях подало 52 пілоти. Щонайменше 40 із них продемонструють близькі парні заїзди. Окрім відомих імен минулого сезону - Олександра Грінчука, Микити Лук'янова, Віталія Нікіфорова - на трасу виїдуть перспективні новачки, які можуть скласти належну конкуренцію іменитим суперникам.

Читайте також: Автоспорт: наймолодшим чемпіоном України став 8-річний картингіст з Києва

У зв'язку з довгим стартовим листом, на цей раз DCU буде складатися з двох повноцінних змагальних днів. І в суботу, і в неділю пройдуть змагальні парні заїзди.

Для всіх бажаючих буде відкритий вхід в сервіс-парк, де можна буде зблизька оглянути машини учасників, а також пройде фан-сесія з пілотами, що дозволить уболівальникам сфотографуватися і отримати автограф у своїх улюбленців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-