Харківську ОДА евакуювали через

Харківську ОДА евакуювали через "мінування". Бомбу не знайшли

Укрінформ
Правоохоронці евакуювали Харківську ОДА через телефонне повідомлення аноніма про "мінування" будівлі. Вибухівку не знайшли.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області підполковник Оксана Калмикова.

"Повідомлення про замінування будівлі ОДА надійшло о 12:10 до чергової частини Київського відділу поліції міста Харкова. На місце прибула слідчо-оперативна група та працівники вибухотехнічного управління. Проведено ретельний огляд установи загальною площею 6420 кв.м. Евакуйовано 100 осіб. Ніяких вибухових пристроїв або небезпечних речовин не виявлено", - зазначила Калмикова.

За її словами, вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України.

"Держустанова працює в штатному режимі", - додала Калмикова.

Читайте також: СБУ впіймала "мінера" київського метро

Як повідомляв раніше Укрінформ, 26 травня після повідомлення про "мінування" Харківської ОДА перевірено майже 10 тис. кв. м площі, евакуйовано 450 осіб, вибухівку не знайшли.

Згідно із законом, автору неправдивого повідомлення про мінування об'єкта загрожує до 6 років позбавлення волі. За півтора року будівлю ХОДА "мінували" більш як десять разів: "мінерів" не знайшли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-