Оператору

Оператору "Первого Криворожского" випадково прострелили хребет

Укрінформ
Оператор криворізького інформаційного порталу «Первый Криворожский» В'ячеслав Волк, який був поранений під час військових навчань у Кривому Розі, перебуває у критичному стані.

Про це повідомляє «Первый городской».

"Як повідомили лікарі, пораненого відвезли вже на другу операцію. У Волка наскрізне вогнепальне поранення шиї. Пошкоджено хребет і спинний мозок", - йдеться в повідомленні.

Також уточнюється, що трагедія сталася вдень 6 липня на навчаннях резервістів Збройних сил біля Саксаганської райради. Військовослужбовці, за згодою хлопця, відпрацьовували на ньому захоплення зловмисника. "Коли В'ячеславу заламали руки і заводили в будівлю, пролунав постріл. Як стало відомо пізніше - з нагородної зброї одного з інструкторів", - повідомляє "Первый городской".

Читайте також: На навчаннях у Кривому Розі телеоператору прострелили шию

Наразі сім'я потерпілого потребує матеріальної допомоги. Всі бажаючі можуть перерахувати кошти на банківську картку "ПриватБанку" дружини В'ячеслава: 5168 7573 2133 8198 (Волк Інна Олександрівна).

Як повідомляв Укрінформ, поліцейські Дніпропетровщини з'ясовують подробиці нещасного випадку в Кривому Розі, де під час командно-штабних навчань територіальної оборони дістав вогнепальне поранення шиї оператор інформаційного порталу "Первый Криворожский". Нещасний випадок стався на першому поверсі в приміщенні Саксаганського райвиконкому. Чоловіка з пораненням о 12.30 доправили в лікарню. Подія зареєстрована, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-