АТО: бойовики 40 хвилин гатили із бронетехніки по Верхньоторецькому

АТО: бойовики 40 хвилин гатили із бронетехніки по Верхньоторецькому

Карта
Укрінформ
Російські окупаційні війська провели минулої доби тривалий і потужний артилерійський обстріл у Водяному на Маріупольському напрямку. Загалом противник провів 8 ворожих обстрілів на цьому напрямку.

Про це поінформував на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Маріупольський напрямок. Бойові дії велися тільки після 19 години. У Водяному відбувся тривалий і потужний артилерійський обстріл з боку противника. На сусідніх позиціях (Павлопіль, Гнутове, Лебединське) окупанти застосовували тільки легке озброєння. Також 1 ворожий обстріл відбувся у Новотроїцькому. У Мар’їнському районі вчора було спокійно. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 8 ворожих обстрілів", - сказав Лисенко.

За інформацією речника МОУ з питань АТО, на Донецькому напрямку вчора велися бойові дії майже по всьому фронту, а найгарячіше - у Зайцевому, де противник провів мінометний обстріл.  

Читайте також: Доба в АТО: двоє військових поранені на Донеччині

"Донецький напрямок. Бойові дії вчора велися по всьому фронту, за винятком Світлодарської дуги та Донецького аеропорту. Найгарячіше вчора було у Зайцевому, де окупанти застосовували міномети, а загалом обстріл тривав більше двох годин. Також, як і раніше, неспокійно під Авдіївкою, де сталася низка перестрілок. У Верхньоторецькому відбувся 40-хвилинний обстріл з боку противника із застосуванням бронетехніки. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку ворог порушив режим тиші 7 разів", - зазначив речник МОУ з питань АТО.

Лисенко зауважив, що за минулу добу на Луганському напрямку сталося 5 ворожих обстрілів: на ділянці фронту Станиця Луганська – Жовте. 

"Луганський напрямок. У Кримському на світанку вчора відбувся короткотривалий мінометний обстріл з боку російсько-окупаційних військ. Також противник кілька разів порушив режим тиші на ділянці фронту Станиця Луганська – Жовте. Важке озброєння при цьому не застосовувалося. На Бахмутській трасі та у Попаснянському районі вчора бойові дії не велися. Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 5 ворожих обстрілів", - поінформував Лисенко. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-