В ОБСЄ спростовують евакуацію спостерігачів із Попасної

В ОБСЄ спростовують евакуацію спостерігачів із Попасної

Укрінформ
Передова патрульна база СММ ОБСЄ, що розташовується в місті Попасна Луганської області, не потрапляла під обстріл, всі співробітники місії знаходяться у безпеці.

Про це повідомляє прес-центр СММ ОБСЄ в Facebook.

"У відповідь на неточну інформацію, яка опублікована прес-центром штабу АТО, повідомляємо таке: Передова патрульна база СММ ОБСЄ, що розташовується в місті Попасна Луганської області, під обстріл не потрапляла і пошкоджена не була. Всі працівники місії знаходяться в безпеці", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі також уточнюють, що спостерігачі дійсно зафіксували інтенсивні обстріли в цьому районі, але вони весь цей час перебували в безпеці на своїй передовій патрульній базі.

"СММ ОБСЄ дійсно зафіксувала інтенсивні обстріли (як постріли, так і розриви снарядів), що відбувалися в цьому районі вночі 29 червня 2017 року і рано вранці 30 червня. Співробітники СММ ОБСЄ весь цей час перебували в безпеці на своїй передовій патрульній базі. Пізніше 30 червня співробітники вирушили до Сєверодонецька для проведення всестороннього обговорення ситуації з безпекою. Очікується, що спостерігачі місії повернуться в Попасну сьогодні протягом дня", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, раніше сьогодні в штабі АТО повідомили, що в результаті обстрілу з боку бойовиків спостерігачі ОБСЄ прийняли рішення евакуювати польовий офіс місії в Попасній Луганської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-