Зі Львова вже вивезли майже половину сміттєвих завалів

Зі Львова вже вивезли майже половину сміттєвих завалів

Укрінформ
Зі Львова уже вивезено 45 відсотків твердих побутових відходів, що накопичились на контейнерних майданчиках, – це 2925 тонн із задекларованих міськрадою 6500 тонн.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі ЛОДА.

«За оперативною інформацією департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації, станом на 9.00  30 червня зі Львова вже вивезено 45 відсотків твердих побутових відходів, що накопичились на контейнерних майданчиках – це 2925 тонн із задекларованих міськрадою 6500 тонн»,- зазначили у прес-службі.

Робота з вивезення відходів продовжується, перевізники ТПВ працюють у посиленому режимі із залученням додаткової спецтехніки. Щоденно вивозяться ТПВ із тих контейнерних майданчиків, які не були переповненими, а це ще 774 майданчики.

Для забезпечення належного захоронення ТПВ з Львова звалища та полігони області відкоригували свої графіки роботи та приймають відходи у нічний час та у вихідні дні. На звалищах та полігонах також залучають додаткову спецтехніку для розгортання та ущільнення відходів для запобігання їх самозагорянню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-