Під львівською мерією знову палять димові шашки

Під львівською мерією знову палять димові шашки

Укрінформ
Львівську ратушу затягнула чорна димова завіса. Активісти ГО «Розвиток громади» запалили димові шашки, вимагаючи від міського голови Садового вибачень за образи бійців АТО під час так званого сміттєвого віче.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми прийшли від Ратушу із двома вимогами: щоб Садовий вибачився за образи, нанесені учасникам АТО його прихильниками із "Самопомочі" під час так званого сміттєвого віче, а також щодо звільнення корумпованої очільниці управління комунальним майном Львівської міськради Ірини Свистун», - зазначила координатор «Розвитку громади» Оксана Маруняк.

Бійці АТО доєднались до загального мітингу активістів.

Як зазначив під час сесії міськради Садовий, бійців АТО називали "тітушками" не він і не народні депутати, які виступали на віче.

«Так, були виступи людей, які не є депутатами – це є життя. Я закликаю всіх бути толерантними», - сказав міський голова.

Як повідомлялось, під час недільного віче, яке львів'яни «охрестили» сміттєвим, в бік бійців АТО, які вийшли з протестом проти політики мера, від прихильників «Самопомочі» лунали негативні вислови, дійшло навіть до сутичок.

Бійці АТО збиралися провести під Ратушею в день сесії мітинг протесту, тому міська влада вжила безпрецедентних заходів безпеки: під міською радою чергують декілька автобусів із правоохронцями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-