Майже половина боргів по зарплатах в країні припадає на три області

Майже половина боргів по зарплатах в країні припадає на три області

Укрінформ
На 1 червня 2017 року загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати в Україні становила 2320,2 млн грн.

При цьому більше ніж три чверті суми заборгованості на економічно активних підприємствах були створені у промисловості. З них - майже половина боргів припадала на Донецьку, Луганську та Черкаську області.

Про це йдеться в експрес-випуску Державної служби статистики України щодо заборгованості із виплати заробітної плати.

"На 1 червня 2017 р. загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати становила 2320,2 млн грн, з неї 1250,3 млн грн припадало на економічно активні підприємства. На початок червня  більше ніж три чверті суми заборгованості економічно активних підприємств припадало на промисловість (77,2%). При цьому майже половина боргу утворена в Донецькій (31,6%), Луганській (13,2%) та Черкаській (9,7%) областях", - повідомляє Держстат. 

Також зазначається, що у травні 2017 року заборгованість працівникам економічно активних підприємств збільшилась на 10,2%. 

Інформація була підготовлена на підставі даних державного статистичного спостереження  "Стан виплати заробітної плати", яке охоплює юридичні особи та відокремлені підрозділи юридичних осіб з урахуванням цензу за кількістю найманих працівників відповідно до методологічних положень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-