АТО: Найгарячіше - на Луганському напрямку

АТО: Найгарячіше - на Луганському напрямку

Карта
Укрінформ
Майже половина ворожих обстрілів позицій АТО за минулу добу припадає на Луганський напрямок.

Про це заявив на брифінгу в середу речник  Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

"На Луганському напрямку бойові дії велися тільки під час сутінків та в темну пору доби, здебільшого ввечері. Окупанти активно застосовували міномети у Щасті, Слов’яносербському, Новоайдарському та Попаснянському районах. При цьому було випущено близько 70 мін. Найпотужніші обстріли відбулися у Кряківці та Троїцькому. Також слід відзначити, що противник застосовував бронетехніку. Окрім цього, ворог двічі порушив режим тиші у Станично-Луганському районі", - зазначив Лисенко.

Він додав, що загалом за минулу добу на Луганському напрямку сталися 16 ворожих обстрілів, зокрема 8 – із важкого озброєння.

На Донецькому напрямку, за словами речника Міноборони з питань АТО, бойові дії велися і в світлу, і в темну пору доби. Противник порушував режим тиші на Світлодарській дузі, під Горлівкою та на ділянці фронту Кам’янка – Авдіївка. У Луганському та Кам’янці окупанти застосовували міномети. Тривалість ворожих обстрілів коливалася від 30 хвилин до 1,5 години. Загалом за минулу добу на Донецькому напрямку сталися 7 ворожих обстрілів, зокрема 2 – з важкого озброєння.

Щодо Маріупольського напрямку, то, як поінформував Лисенко, у Мар’їнці вчора на світанку окупанти відкрили вогонь із міномета. Обстріл тривав понад годину, випущено 15 мін. Інші бойові дії велися тільки на ділянці фронту Павлопіль – Широкине. Там також стався 1 мінометний обстріл, решту часу вогонь вівся тільки з легкого озброєння. Загалом за минулу добу на Маріупольському напрямку сталися 8 ворожих обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-