МІП видаватиме газету для жителів Донбасу - Біденко

МІП видаватиме газету для жителів Донбасу - Біденко

Укрінформ
У рамках реалізації Концепції просування України за кордоном буде запущено медійний онлайн-проект на кілька країн з метою реклами нашої держави.

Про це розповів державний секретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко на Першому Всеукраїнському форумі фахівців у сфері урядових комунікацій "Єдиний голос", повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми запланували велику медійну кампанію, вона буде онлайнова, тому що коштів на більше немає, але хорошу регіональну кампанію по декількох країнах через YouTube, Facebook, Gmail, орієнтовану на конкретні цільові аудиторії, ми би хотіли провести”, - зазначив Біденко.

Крім того, додав він, МІП запускає проект “ДонбасІнформ”, орієнтований на жителів Донецької та Луганської областей.

“Ми зараз запустили проект “ДонбасІнформ”, який абсолютно позбавлений будь-якого натяку, що він є владний — там не буде Президента, Прем’єр-міністра, Міністерства інформаційної політики. Це просто газета для жителів тих територій”, - підкреслив Біденко.

Він уточнив, що газета виходитиме двічі на місяць накладом у 80 тисяч примірників і розповсюджуватиметься у відділеннях Ощадбанку, Приватбанку, на КПВВ, у вишах та в інших велелюдних місцях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-