На Донеччині відкрили футбольне поле зі штучним покриттям, до кінця року в регіоні буде таких 205 – Жебрівський

На Донеччині відкрили футбольне поле зі штучним покриттям, до кінця року в регіоні буде таких 205 – Жебрівський

Укрінформ
В Покровському районі Донецької області відкрили футбольне поле зі штучним покриттям, до кінця поточного року в регіоні буде таких 205.

Про це у вівторок на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Відкрили ще одне футбольне поле зі штучним покриттям. Цього разу - у селищі Гришине Покровського району... У цьому році на Донеччині будуємо 85 футбольних полів зі штучним покриттям. За попередні роки було зроблено 108, у стадії завершення – з попередніх років - ще 12. Таким чином на Донеччині до кінця року матимемо 205 штучних футбольних полів - думаю, не кожна область може похвалитися такою кількістю», - написав керівник області.

За його словами, сьогодні у селищі Гришине місцеві дітлахи раділи не лише новому сучасному спортмайданчику, а й гравцю Національної збірної - Артему Федецькому - він приїхав спеціально їх привітати.

«Вкладаємо гроші у молоде здорове покоління. Мені закидають, мовляв, про пенсіонерів дбати треба. Так. Безумовно. Але й пенсіонери мають розуміти, що ці діти, для яких ми сьогодні будуємо школи та спортивні майданчики, завтра тим-таки пенсіонерам зароблять пенсії», - додав Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-