Херсонські рибалки перекрили рух на мосту через Дніпро

Херсонські рибалки перекрили рух на мосту через Дніпро

Укрінформ
На Херсонщині приватні підприємці-рибалки перекрили у середу у другій половині дня рух транспорту по Антонівському мосту через Дніпро.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

"Близько 70 громадян, які називають себе рибалками, перекрили у середу рух транспорту по Антонівському мосту. На даний час (станом на 15.00 - ред.) вони постійно ходять по розташованому неподалік цього мосту пішохідному переходу біля кафе "Наїрі", не даючи у такий спосіб можливості проїзду транспортним засобам", - розповіли у відділі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Із даними громадянами ведуться переговори про припинення їх акції, проте на вказаний час ці переговори поки що безрезультатні, зазначили у відділі комунікації.

За наявною у кореспондента агентства інформацією, учасники цієї протестної акції вимагають дозволити приватним підприємцям-рибалкам промисловий вилов риби у пониззі Дніпра, де створено національний природний парк "Нижньодніпровський".

Фото: khersonline.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-