Гройсман – Садовому: за 11 років при владі можна побудувати 15 сміттєзаводів

Гройсман – Садовому: за 11 років при владі можна побудувати 15 сміттєзаводів

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман переконаний, що у Львова є всі можливості вирішити проблему зі сміттям, і не розуміє, чому це питання досі не врегульоване.

Про це він заявив під час засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю, що по суті, Андрій Садовий — мер 11 років, і за 11 років він міг побудувати вже 15 сміттєзвалищ і переробних заводів. Маючи мільярди гривень сьогодні на рахунках, він реально неспроможний, напевно, це зробити, або спроможний, але не хоче. Я взагалі не розумію, чому так довго не вирішується проблема зі сміттям у Львові. Я один раз допоміг, другий раз допоміг, третій раз допоміг, мені вже люди відмовляють, бо вони не хочуть, щоб на їхню територію безкінечно возили сміття", - сказав Гройсман.

Глава уряду нагадав, що гроші на рахунках у Львова є, проектна документація погоджена, земля була виділена, але не підійшла меру Андрію Садовому.

"Хочеш, щоб я вибачився? Ну, давай я вибачуся перед львів’янами за те, що 11 років ти не вирішуєш цю проблему. Я визнаю свою провину за те, що ти не зробив за 11 років нормального сміттєпереробного комплексу у Львові. Що я ще маю зробити, щоб тобі стало легше?", - звернувся Прем’єр-міністр до Садового.

Він також додав, що був підписаний Меморандум про вивезення сміття зі Львова в інші населені пункти і міський голова повинен поїхати до цих громад, поговорити з ними, домовитися.

Глава уряду закликав Садового "не шукати винних, а взяти і зробити".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-