Оператор «Спортлото» інсценувала пограбування

Оператор «Спортлото» інсценувала пограбування

Укрінформ
У Торецьку до колл-центру 102 надійшло повідомлення від оператора «Спортлото», про те, що двоє невідомих у масках, погрожуючи пістолетом і ножем, викрали з грального закладу 10 тис. гривень та її особисті речі, після чого втекли на машині.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"По тривозі був піднятий весь територіальний підрозділ поліції Торецька, а також Костянтинівки та Бахмута. Поліція всю ніч шукала злочинців і тільки вже опівдні в результаті проведених оперативно-розшукових та слідчих заходів було встановлено, що, програвши 7 тисяч гривень, «постраждала» домовилась з охоронцем і гравцем-«свідком» та сама інсценувала «розбій». У жінки вилучені нібито викрадений в неї телефон і телефон охоронця", - написав Аброськін.

Тепер, зазначив він, жінка кається і дає свідчення. Цій недолугій аферистці належить відшкодувати кошти, витрачені на проведення комплексу оперативно-розшукових заходів, спрямованих на пошук вигаданих злочинців. Буде перевірено й законність роботи цього грального закладу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-