АТО: бойовики обстріляли Чермалик зі 120-мм мінометів і

АТО: бойовики обстріляли Чермалик зі 120-мм мінометів і "Граду"

Укрінформ
Оперативна обстановка у районі проведення АТО залишається складною.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Сьогодні російсько-терористичні бандформування 46 разів відкривали вогонь по опорних пунктах ЗС України. Все частіше бойовики застосовують заборонені Мінськими угодами зразки озброєння. Зокрема, суттєве загострення відмічається на Луганському напрямку", - йдеться в повідомленні.

Приморський напрямок. Найнапруженішою ситуація на цій ділянці лінії зіткнення - в районі Чермалика. Там по наших опорних пунктах противник неодноразово відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм, а під вечір застосував і РСЗВ "Град". Також неспокійно було поблизу Водяного, де бойовики били з гранатометів та стрілецької зброї. Українських захисників неподалік Гнутового обстрілював ворожий снайпер.

Донецький напрямок. Тут НЗФ продовжують обстрілювати оборонні укріплення сил АТО у передмісті Авдіївки з піхотного озброєння, подекуди - з мінометів калібру 82 мм. З таких же мінометів бандити били північно-східніше, в районі Верхньоторецького та Зайцевого. Поблизу Новгородського противник обстрілював наші опорні пункти зі стрілецької зброї. А неподалік Троїцького застосовував великокаліберні кулемети.

Луганський напрямок. На цій частині фронту проросійські бандформування значно активізувалися впродовж останніх 24 годин. Зокрема, українських воїнів, які тримають оборону на підступах до Кримського та Новотошківського, загарбники обстрілювали зі ствольної артилерії калібру 122 та 152 мм, а також мінометів. На початку доби під ворожий вогонь зі 120-мм мінометів потрапили наші позиції поблизу Трьохізбенки. В районі Новоолександрівки проросійські бандформування застосовували 82-мм міномети, гранатомети та стрілецьку зброю. А біля Новозванівки бойовики відкривали вогонь в бік наших укріплень з озброєння БМП.

"З початку доби внаслідок бойових дій четверо українських воїнів зазнали поранень", - зазначили в штабі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-