АТО: захисників Талаківки обстріляли ворожі снайпери

АТО: захисників Талаківки обстріляли ворожі снайпери

Укрінформ
З початку доби 4 червня 2017 року противник 14 разів відкривав вогонь по опорних пунктах Збройних сил України, втрат серед бійців сил АТО не було.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

На Приморському  напрямку особливо напруженою залишається  ситуація поблизу селища Водяне, де противник впродовж дня кілька разів здійснював обстріли наших позицій з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На тій же ділянці лінії фронту проросійські незаконні збройні формування з мінометів калібру 82 мм били по оборонних укріпленнях ЗС України неподалік Красногорівки. Біля Талаківки та Гнутового вогонь вели ворожі снайпери. Також на початку доби українських захисників Талаківки бандити обстріляли з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку ще за темної пори доби противник з гранатометів та стрілецької зброї різних калібрів обстріляв опорні пункти сил АТО в районі Зайцевого та у передмісті Авдіївки. Зранку та впродовж дня там встановилось відносне затишшя.

На Луганському напрямку бойовики застосовували зброю проти українських воїнів лише один раз  - з великокаліберних кулеметів здійснили обстріл наших позицій біля Новоолександрівки. Пізніше ворожої вогневої активності тут зафіксовано не було

З початку доби втрат серед бійців сил АТО не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-