У Волновасі схопили

У Волновасі схопили "донського казака", який їхав оформити українську пенсію

Укрінформ
На блокпосту Волновахи поліції вдалося затримати бойовика, який намагався перетнути лінію розмежування, щоб оформити на підконтрольних українському уряду територіях пенсію.

Про це на брифінгу у неділю заявив речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На блокпосту Волновахи поліцейські затримали бойовика, який намагався перетнути лінію розмежування, аби оформити на підконтрольній території українську пенсію. Під час перевірки правоохоронці встановили, що у 2015 році мешканець Донецька вступив до лав бандформування, так званого «Козацького Союзу війська Донського». Там чоловік працював охоронцем, а також разом із іншими членами незаконних збройних формувань вимагав плату у продавців на ринках. Чоловік залишив лави окупантів, не отримавши обіцяної платні», - сказав Мотузяник.

За його словами, якби цей чоловік добровільно повідомив правоохоронні органи про свою причетність до незаконних збройних формувань, він мав би можливість уникнути кримінальної відповідальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-