Бойовики порушили

Бойовики порушили "тишу" 120-мм мінометами - штаб

Карта
Укрінформ
Вчора інтенсивність та кількість обстрілів з боку ворога зменшилася.

Про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

"Вчора інтенсивність та кількість обстрілів з боку ворога зменшилася. Тим не менше, незважаючи на досягнуті СЦКК домовленості стосовно запровадження режиму тиші, бойовики продовжують обстріли позицій ЗСУ, зокрема двічі – із заборонених Мінськими угодами мінометів калібром 120 мм", - сказав Лисенко.

За його словами, вчора найспокійніше було на Донецькому напрямку. Бойовики здійснили дві короткі збройні провокації: у Зайцевому стріляли з гранатометів, а в Авдіївці - з мінометів.

На Луганському -  бойовики здійснили по три збройні провокації з легкого озброєння у Станично-Луганському та Попаснянському районах, а близько 23 години здійснили по одному мінометному обстрілу у Кримському та у сусідній Кряківці. За минулу добу на Луганському напрямку відбулося 8 обстрілів з боку ворога.

На Маріупольському напрямку кількість обстрілів з боку ворога була найбільшою. Бойовики відкривали вогонь і вдень, і вночі. Російсько-окупаційні війська здійснили три мінометних обстріли: два коротких по Чермалику та один обстріл середньої інтенсивності по Мар’їнці. Минулої доби спостерігалася активізація снайперських груп противника. На ділянці фронту Павлопіль-Широкине та у Мар’їнці вчора бойовики 9 разів вели снайперський вогонь.

За минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 18 обстрілів з боку бойовиків, зокрема 3 – з важкого озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-