Львівську облраду штурмували

Львівську облраду штурмували "гастролери" – поліція

Укрінформ
Правоохоронці встановлюють учасників сутичок у Львівській обласній раді. За попередньою інформацією, серед штурмовиків були як мешканці Львівщини, так і інших регіонів України.

Про це у Facebook поінформувала прес-служба Головного управління поліції у Львівській області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз ми встановлюємо особи учасників подій у Львівській обласній раді. Вже можу сказати, що серед них були мешканці як Львівської, так і інших областей України. Опитуємо тих, хто був на той час у приміщенні ради, документуємо, збираємо речові докази, уточнюємо у медиків діагнози постраждалих. Цей процес вимагає часу. Про результати досудового розслідування ми обов’язково повідомимо громадськість", - зазначив генерал поліції Валерій Середа.

У рамках кримінальних проваджень, відкритих за ч. 4 ст. 296 – хуліганство та ч. 2 ст. 345 – погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу Кримінального кодексу України, поліцейські проводять слідчі дії.

Як повідомляв Укрінформ, 30 травня під час сесії Львівської обласної ради праві радикали увірвались до сесійної зали, розпилили газ та запалили димові шашки. Внаслідок сутичок постраждали 15 осіб, із них 12 правоохоронців. Двох жінок госпіталізовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-