Серед бійців АТО визначили кращого снайпера

Серед бійців АТО визначили кращого снайпера

Фото
Укрінформ
В районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей відбулися змагання на першість серед військових снайперів.

Поміж собою боролися найпідготовленіші снайперські пари з різних військових частин, йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

"Представник однієї з команд розповів про те, що їм необхідно було виконати близько двох десятків вправ з бойовою стрільбою. При чому, випробування відбувалися в денний та нічний час. Стрільба велася на відстані від 100 до 700 метрів з використанням снайперських гвинтівок різних систем", - зазначається в повідомленні.

Переможця визначали не лише за кількістю влучань, але і за якістю проведеної стрільби. Наприклад, під час виконання однієї з вправ, що називається "Більярд", учасникам потрібно було вибити рівно 21 бал. Вправу необхідно було виконати у парі з обмеженою кількістю пострілів. На мішені були намальовані пронумеровані більярдні кулі. Для вдалого виконання цієї вправи учасникам необхідно було проявити високу майстерність.

"У підсумку перше командне місце вибороли представники десантного підрозділу. В індивідуальному заліку їм також не було рівних", - наголосили у штабі АТО.

Фото: прес-центр штабу АТО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-